Ολοκληρώθηκε Το 4ο Ελληνικό Φεστιβάλ Σαολίν | 13/03/2017

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία, στις 12 Μαρτίου, 2017, το 4ο Ελληνικό Πολιτιστικό Φεστιβάλ Σαολίν, στο κατάμεστο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο του Ναυπλίου, όπου όλοι οι θεατές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν και να γνωρίσουν από κοντά τον εντυπωσιακό πολιτισμό και την αρχαία παράδοση του Σαολίν.

Περισσότερα από 15 κορυφαίες σχολές πολεμικών τεχνών στην Ελλάδα και 200 σπουδαστές συγκεντρώθηκαν στη πόλη του Ναυπλίου, την παλιά πρωτεύουσα της Ελλάδα, να συμμετέχουν σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση πολιτιστικών ανταλλαγών. Το κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει μια θεαματική εκδήλωση με μαγευτικές παραστάσεις. Το Ελληνικό Πολιτιστικό Κέντρο Σαολίν [ΕΠΟΚΕΣ], συμμετείχε με μια ομάδα 50 σπουδαστών, οι οποίοι παρουσιάστηκαν διάφορα στυλ του Σαολίν Κουνγκ Φου.

Στη τελετή έναρξης του φεστιβάλ, ο διευθυντής του Ελληνικού Πολιτιστικού Κέντρου Σαολίν, Δάσκαλος Γιαν Τζουό εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στον Δάσκαλο Παπαβασιλείου Δημήτρη, διευθυντή της Σχολής Σαολίν Νοτίου Ελλάδος και στο Δήμαρχο της πόλης του Ναυπλίου, για τις προσπάθειές τους κατά τη διάρκεια του 4ου Ελληνικού Πολιτιστικού Φεστιβάλ Σαολίν. Με την ευκαιρία, έκανε μια σύντομη παρουσίαση για την προέλευση, τη παράδοση και το Πολιτισμού Σαολίν και εξέφρασε το σεβασμό του προς τον Σεβάσμιο Ηγούμενο Σι Γιουνγκ Σιν για τις προσπάθειές του στη διάδοση του Πολιτισμού Σαολίν σε όλο τον κόσμο με επιτυχία. Εκτός αυτού, ενθάρρυνε επίσης το κοινό να επισκεφθεί το ναό Σαολίν στο εγγύς μέλλον και να βιώσει την αυτοκαλλιέργεια.

Επιστροφή στη προηγούμενη


Σας Υπενθυμίζουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου http://www.shaolin.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του shaolin-kungfu.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.