Η Παράδοση Σαολίν Συναρπάζει Tους Έλληνες | 11/12/2017Στα πλαίσια της προώθησης και ανάπτυξης της παράδοσης Σαολίν στην Ελλάδα, πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία, δύο θεαματικές παραστάσεις Παραδοσιακού Σαολίν Κουνγκ Φου από μαθητές του Δασκάλου Σαολίν Shi Yanzhuo, γενικού διευθυντή του επίσημου Ελληνικού Πολιτιστικού Κέντρου Σαολίν.

Στις 25 με 26 Νοεμβρίου 2017, στο 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών στη Βόρεια Ελλάδα, μια ομάδα 60 Ελλήνων μαθητών του Σαολίν με τους Δασκάλους τους παρουσίασαν ποικίλες δεξιότητες από τον πολύ πλούσιο πολιτισμό του Σαολίν Κουνγκ Φου και καταχειροκροτήθηκαν με ευφημισμούς από χιλιάδες θεατές που απόλαυσαν με ενθουσιασμό μια πολύ όμορφη και θεαματική παράσταση.

Μία εβδομάδα αργότερα, στις 3 Δεκεμβρίου 2017, 50 μαθητές του Ελληνικού Σαολίν βρέθηκαν στη νότια Ελλάδα, όπου είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν μια άλλη μεγάλη παράσταση Σαολίν Κουνγκ Φου, στα πλαίσια του Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών Μάχιμος Λέων.

Ο Δάσκαλος Shi Yanzhuo είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει την προέλευση της παράδοσης και του πολιτισμού Σαολίν και εξέφρασε τον σεβασμό του στον Σεβάσμιο Ηγούμενο Shi Yongxin για τις προσπάθειές του για την επιτυχή διάδοση του Πολιτισμού Σαολίν. Εκτός αυτού, ενθάρρυνε επίσης το κοινό να επισκεφτεί το ναό Σαολίν στο εγγύς μέλλον για να βιώσει την ζωή των Σαολίν.

Επιστροφή στη προηγούμενη


Σας Υπενθυμίζουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου http://www.shaolin.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του shaolin-kungfu.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.