Σαολίν Κουνγκ Φου στο 5ο Φεστιβάλ Λέων της Νεμέας | 15/11/2016Ως ένα από τα καλύτερα φεστιβάλ πολεμικών τεχνών στην Ελλάδα, το Φεστιβάλ Λέων της Νεμέας, προσελκύει κάθε χρόνο τοπικούς συλλόγους και ομάδες επίδειξης. Και φέτος, οι διοργανωτές προσκάλεσαν το Ελληνικό Πολιτιστικό Κέντρο Σαολίν [ΕΠΟΚΕΣ], να παρουσιάσει Σαολίν Κουνγκ Φου. Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, 2016, οι 60 σπουδαστές των ακαδημιών του ΕΠΟΚΕΣ, με επικεφαλής τος δασκάλου Σι Γιαν Τζουό και Σι Γιαν Κουνγκ, μετέβησαν στο κλειστό γήπεδο της Νεμέας, για να πραγματοποιήσουν μια επίδειξη Σαολίν Κουνγκ Φου.

Οι σπουδαστές καταφέρνοντας να ξεπεράσουν την νευρικότητα τους στη σκηνή, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, παρουσιάζοντας μια εξαιρετική επίδειξη Σαολίν Κουνγκ φου, μπροστά στο ενθουσιώδες κοινό του κατάμεστου σταδίου της Νεμέας. Στην επίδειξη, οι σπουδαστές των ακαδημιών του ΕΠΟΚΕΣ παρουσίασαν εκπληκτικές δεξιότητες Σαολίν Κουνγκ Φου, συμπεριλαμβανομένων Σαολίν Ρόου Τσουάν, διάφορες φόρμες με όπλα και με γυμνά χέρια του Σαολίν, κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα και τις ασταμάτητες ζητωκραυγές από τους ενθουσιώδεις θεατές.

Η επίδειξη μετέφερε στο τοπικό κοινό, τον υγιή και θετικό τρόπο ζωής των Σαολίν, που διδάσκει στους ανθρώπους να αποκτήσουν πνευματική και σωματική υγεία μέσα από την εξάσκηση του Σαολίν Κουνγκ Φου.

Επιστροφή στη προηγούμενη


Σας Υπενθυμίζουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου http://www.shaolin.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του shaolin-kungfu.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.