Παρουσίαση Σαολίν Κουνγκ Φου
6ο Διεθνές Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών | 07/03/2017Το Ελληνικό Πολιτιστικό Κέντρο Σαολίν προσκλήθηκε να συμμετάσχει στο 6ο Διεθνές Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών, που διοργανώθηκε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πολεμικών Τεχνών [EOΠT] και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, και φημίζεται ως ένα από τα πιο διάσημα διεθνή φεστιβάλ πολεμικών τεχνών στην Ευρώπη.

Την Κυριακή 6 Μαρτίου 2017, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Λαγυνών του Λαγκάδα, αντιπροσωπεία 40 σπουδαστών και σπουδαστριών του Ελληνικού Σαολίν, με επικεφαλής τον Δάσκαλο Σι Γιαν Τζουό, Γενικό Διευθυντή του Ελληνικού Πολιτιστικού Κέντρου Σαολίν και τον Δάσκαλο Σι Γιαν Κουνγκ, Γενικό Διευθυντή του Πολιτιστικού Κέντρου Σαολίν Αθήνας, εκτέλεσαν παραδοσιακές φόρμες του Σαολίν με και χωρίς όπλα, δίνοντας την ευκαιρία σε περισσότερους από 3.000 θεατές να απολαύσουν ένα εκπληκτικό θέαμα.

Οι επιδείξεις Σαολίν Κουνγκ Φου του Ελληνικού Πολιτιστικού Κέντρου Σαολίν ήταν ένα από τα πιο αγαπητά προγράμματα του κοινού και επιβραβεύτηκε με επαίνους και ενθουσιώδη χειροκροτήματα από το κοινό.

Επιστροφή στη προηγούμενη


Σας Υπενθυμίζουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου http://www.shaolin.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του shaolin-kungfu.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.