Πολιτισμός Σαολίν στο 9ο Φεστιβάλ Μυγδονία | 01/12/2016

Πολιτισμός Σαολίν στο 9ο Φεστιβάλ ΜυγδονίαΠολιτισμός Σαολίν στο 9ο Φεστιβάλ ΜυγδονίαΠολιτισμός Σαολίν στο 9ο Φεστιβάλ Μυγδονία

Πολιτισμός Σαολίν στο 9ο Φεστιβάλ ΜυγδονίαΠολιτισμός Σαολίν στο 9ο Φεστιβάλ Μυγδονία


Στις 26 και 27 Νοεμβρίου, 2016, στην Πολίχνη του δήμου Παύλου Μελά, στην Ελλάδα, οι Δάσκαλοι και οι Σπουδαστές του Ελληνικού Πολιτιστικού Κέντρο Σαολίν, με επικεφαλής τον Διευθυντή του κέντρου, Δάσκαλο Σι Γιαν Τζουό, βρέθηκαν στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο της Πολίχνης, για να συμμετέχουν μαζί με άλλους 90 και πλέον συλλόγους από την Ελλάδα και το Εξωτερικό, στο «5ο Διεθνές και 9ο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών Μυγδονία».

Η παρουσίαση της ομάδας επίδειξης του Ελληνικού Πολιτιστικού Κέντρου Σαολίν, ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα προγράμματα του κοινού και τις δύο μέρες του Φεστιβάλ. Οι θεαματικές παρουσιάσεις των Δασκάλων και των Σπουδαστών στις παραδοσιακές φόρμες με όπλα και με γυμνά χέρια του Σαολίν, απέσπασαν τις επευφημίες, τις ζητωκραυγές και τα θορυβώδης χειροκροτήματα του ενθουσιώδους κοινού. Οι δάσκαλοι μάγεψαν τους θεατές με τις εξαιρετικές τους επιδόσεις στο Σαολίν Κουνγκ Φου, ενώ οι μαθητές κέρδισαν τους θεατές με τις δεξιότητες τους στο Σαολίν Κουνγκ Φου, την δυναμική και το ομαδικό τους πνεύμα.

Το Ελληνικό Πολιτιστικό Κέντρο Σαολίν προσκλήθηκε να παραστεί σε διάφορες κοινωνικές και αθλητικές δραστηριότητες για την προώθηση του λαμπρού πολιτισμού Σαολίν και να εμπλουτίσει τη ζωή του τοπικού πληθυσμού, που είναι λάτρης και το υποδέχθηκε με ενθουσιασμό. Αυτή είναι η πιο σημαντική πτυχή της κατανόησης του τρόπου ζωής των Σαολίν και της υπέροχης τέχνης του, δήλωσε ο Δάσκαλος Σι Γιαν Τζουό, κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ.


Επιστροφή στη προηγούμενη


Σας Υπενθυμίζουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου http://www.shaolin.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του shaolin-kungfu.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.