Εξετάσεις Στο Ελληνικό Πολιτιστικό Κέντρο Σαολίν | 17/07/2017

Οι ετήσιες αξιολογήσεις του Σαολίν για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017 ολοκληρώθηκαν με επιτυχία την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017 με την αξιολόγηση 100 μαθητών του Ελληνικού Πολιτιστικού Κέντρου Σαολίν.

Ο Δάσκαλος Σι Γιαν Κουνγκ, επικεφαλής του Πολιτιστικού Κέντρου Σαολίν Αθήνας, δήλωσε ότι η Σύνοδος Αξιολόγησης αποτελεί μέρος της Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Σαολίν και γι 'αυτό το λόγο έχει μεγάλη σημασία επειδή δίνει ισχύ στην συστηματική μελέτη του πολιτισμού Σαολίν και ανυψώνει το επίπεδο των τεχνικών και της θεωρίας του πολιτισμού Σαολίν. Μίλησε για την πρόοδο που είχε κάνει κάθε μαθητής και τους ενθάρρυνε να εργαστούν επιμελώς και να ενστάξουν τον υγιή τρόπο ζωής Σαολίν σε καθημερινότητά τους.

Η γενική εποπτεία της διαδικασίας αξιολόγησης είχε ο Δάσκαλος του Σαολίν Σι Γιαν Τζουό - επίσημος εκπρόσωπος του Σεβάσμιου Ηγούμενου Σι Γιουνγκ Σιν [Κιν.: shìyǒngxìn fāngzhang 释永信方丈] και του ναού Σαολίν στην Ελλάδα - ο οποίος, καθ' όλη τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους 2016-2017, μέσω τακτικών εβδομαδιαίων παρουσιάσεων Σαολίν σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, επιβλέπει το εκπαιδευτικό και πολιτιστικό έργο των συνεργαζόμενων συλλόγων του Ελληνικού Πολιτιστικού Κέντρου Σαολίν, εξασφαλίζοντας την αξιοπιστία, την πληρότητα και την ακρίβεια στη διάδοση και εξάπλωση του πολιτισμού Σαολίν.

Επιστροφή στη προηγούμενη


Σας Υπενθυμίζουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου http://www.shaolin.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του shaolin-kungfu.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.