Εξετάσεις Στο Πολιτιστικό Κέντρο Σαολίν Ισπανίας | 15/07/2017

Εξετάσεις Στο Πολιτιστικό Κέντρο Σαολίν Ισπανίας


Στην Μαδρίτη ολοκληρώθηκε επιτυχώς το Σάββατο 8 Ιουλίου, η καλοκαιρινή Αξιολόγηση των Σπουδαστών και των Σπουδαστριών του Πολιτιστικού Κέντρου Σαολίν Ισπανίας, στο κέντρο του παραδοσιακού κινεζικού πολιτισμού San Wei. Την επίβλεψη των διαδικασιών της Αξιολόγησης, είχε ο Δάσκαλος Bruno Tombolato - Shi Xing Jing.

Το σύστημα διδασκαλίας Σαολίν Κουνγκ Φου που έχει αναπτυχθεί και υιοθετηθεί από το Πολιτιστικό Κέντρο Σαολίν Ισπανίας, διαθέτει μία σειρά βαθμίδων (ζωνών), απαιτώντας μια ελάχιστη διάρκεια 5 ετών για να ολοκληρωθεί, μελετώντας κάθε λεπτομέρεια της αρχαίας πολεμικής τέχνης με ένα ομαλό και προοδευτικό τρόπο.

Επιστροφή στη προηγούμενη


Σας Υπενθυμίζουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου http://www.shaolin.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του shaolin-kungfu.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.