Εξετάσεις Στο Πολιτιστικό Κέντρο Σαολίν Του Μιλάνο | 10/07/2017

Εξετάσεις Στο Πολιτιστικό Κέντρο Σαολίν Του Μιλάνο


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι ετήσιες εξετάσεις Σαολίν, από τις 27 έως τις 30 Ιουνίου 2017, στο Πολιτιστικό Κέντρο Σαολίν του Μιλάνο (Shaolin Quan Fa Milano), τόσο για τους σπουδαστές των ερασιτεχνικών τμημάτων, όσο και των σπουδαστών που αποσκοπούν στην κατάρτιση πιστοποίησης επάρκειας.

Οι σπουδαστές όλων των ερασιτεχνικών μαθημάτων Σαολίν, Σαολίν Κουνγκφου, Τσιγκόν, Τονγκ Τσιγκόν, Ρόου Τσουάν, Ταιτζί Τσουαν, Αυτοάμυνας και Διαλογισμού, προσήλθαν τόσο για πρακτική όσο και θεωρητική εξέταση. Οι σπουδαστές επαγγελματικής κατάρτισης, πέρα από τη θεωρητική και πρακτική εξέταση, αξιολογήθηκαν στο τρόπο διδασκαλίας, αλλά και σε γραπτή διατριβή σχετική με την εξάσκηση στο Σαολίν, η οποία συζητήθηκε και μελετήθηκε από την επιτροπή.

Οι επικεφαλής δάσκαλοι του Πολιτιστικού Κέντρου Σαολίν του Μιλάνο, Shi Hengchan και Shi Hengding, μετά την ολοκλήρωση της συνόδου αξιολόγησης, μίλησαν ιδιαίτερα για την πρόοδο που έχει κάνει ο κάθε σπουδαστής και ενθάρρυναν όλοι τους να εργαστούν σκληρότερα για να ενσωματώσουν τον υγιή πολιτισμό του Σαολίν στη καθημερινή τους ζωή. Ο Πολιτισμός Σαολίν είναι για όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας, κοινωνικής θέσης, γνώσης, φυλής και θρησκείας.

Ευχαριστούμε θερμά, τον Σαολίν μοναχό Shi Yanhui, επίσημο εκπρόσωπο του Σεβάσμιου Ηγούμενου Σι Γιουνγκ Σιν [Κιν.: shìyǒngxìn fāngzhang 释永信方丈] στην Ιταλία, ο οποίος, καθ’ όλη τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους 2016-2017, επέβλεπε το έντονο εκπαιδευτικό και πολιτιστικό έργο του Πολιτιστικού Κέντρου Σαολίν Του Μιλάνο, εξασφαλίζοντας την αυθεντικότητα και την πληρότητα της διδασκαλίας και της μετάδοσης των Πολεμικών και Θεραπευτικών Τεχνών του Σαολίν.

Επιστροφή στη προηγούμενη


Σας Υπενθυμίζουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου http://www.shaolin.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του shaolin-kungfu.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.