Μεγάλο Σεμινάριο Σαολίν Κουνγκ Φου Στην Ελλάδα | 05/02/2018

Μεγάλο Σεμινάριο Σαολίν Κουνγκ Φου Στην ΕλλάδαΜεγάλο Σεμινάριο Σαολίν Κουνγκ Φου Στην ΕλλάδαΜεγάλο Σεμινάριο Σαολίν Κουνγκ Φου Στην Ελλάδα


Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το εκπαιδευτικό εργαστήριο -άσκηση και εφαρμογές Shaolin Lao Lian Huan Gong Fa-, που υλοποίησε το Ελληνικό Πολιτιστικό Κέντρο Σαολίν στα πλαίσια δράσης «Γνωριμία με τις παραδοσιακές πολεμικές τέχνες του Σαολίν», το πρωί της 3ης Φεβρουαρίου 2018 και αφορούσε αποκλειστικά τους δασκάλους και τους σπουδαστές υψηλού επιπέδου του Ελληνικού Πολιτιστικού Κέντρου Σαολίν.

Το εκπαιδευτικό εργαστήριο αφορούσε το «Shaolin Lao Lian Huan Gong Fa» και παρουσιάστηκε από τον γνωστό δάσκαλο 34ης γενιάς Σαολίν του Shaolin Chuantong Gong Fu, Shi Yan Zhuo [释延卓] με τη βοήθεια του δασκάλου Shi Yan Kong [释延空], τους δύο δασκάλους του Ελληνικού Πολιτιστικού Κέντρου Σαολίν [ΕΠΟΚΕΣ]. Οι Έλληνες Δάσκαλοι του Σαολίν κληρονόμησαν αυτή την Παραδοσιακή Τέχνη του Σαολίν από τον Δάσκαλό τους Shi Yong Hai [释永海 | 1952 - ], Σεβ. Ηγούμενο του ναού του Fengxue [风穴寺].


Σχετικά με τον Shaolin Lao Lian Huan Gong Fa

Το Shaolin Lao Lian Huan Gong Fa δημιουργήθηκε από το διάσημο δάσκαλο Shi Zhan Ju [释湛举 | ~ 1865], 26ης γενεάς δασκάλων του Σαολίν, μαθητή των δύο επιφανών μοναχών Shi Ru Jing [释如净] και Shi Ru Liang [释如亮]. Αν και είναι μια μικρή μορφή που χαρακτηρίζεται από απλές αλλά πολύ ισχυρές κινήσεις, διαθέτει μια ποικιλία προηγμένων τεχνικών που διδάσκουν στον ασκούμενο πώς να «μεταφέρει» την ταχύτητα και την ορμή κάθε χτυπήματος στην επόμενη τεχνική, συνδέοντας έτσι τους συνδυασμούς σε μία ασταμάτητη έκρηξη άμυνας και επίθεσης. Σύμφωνα με τη παράδοση του Σαολίν, η δημιουργία της βασίστηκε στα Luohan Quan [罗汉拳], Tongbi Quan [通 臂 拳] και Meihua Quan [梅花拳] συνδυάζοντάς τα με τη δική του μαχητική εμπειρία.

Τα σεμινάρια Σαολίν Κουνγκ Φου οργανώνονται για να βοηθήσουν στην μελέτη των θησαυρών του Σαολίν Κουνγκ Φου. Είναι μια από τις κύριες προσφορές μας στους Σπουδαστές μας που αγαπούν την παράδοση και τον πολιτισμό Σαολίν. Ακολουθώντας τις οδηγίες του Σεβ. Δασκάλου Σι Γιουνγκ Σιν, προσπαθούμε να διαδώσουμε τις διδασκαλίες του Σαολίν όσο το δυνατόν ορθότερα, έχοντας κατά νου το θετικό αποτέλεσμα που έχει η διδασκαλία και ο τρόπος ζωής του Σαολίν στη ζωή όλων. Δήλωσε ο δάσκαλος Γιαν Τζουό.

Επιστροφή στη προηγούμενη


Σας Υπενθυμίζουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου http://www.shaolin.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του shaolin-kungfu.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.